اختلال خواب در بزرگسالان
ADHD | بیش فعالی و نقص توجه در بزرگسالان
اختلالات جنسی
گفتار درمانی
گفتار درمانی کودکان
اختلال خواب کودکان
ADHD | بیش فعالی و نقص توجه در کودکان
روان درمانی و مشاوره کودک و نوجوان
بازی درمانی
هنر درمانی
کار درمانی کودکان
تقویت توجه- تمرکز و مشکلات یادگیری
نوار مغزی
بیوفیدبک
ثبت نام / ورود
021 77736200
شماره تماس جهت نوبت دهی
دسته بندی: دپارتمان کودک و نوجوان
بیش فعالی یا نقص در توجه و تمرکز یکی از اختلالات پایدار و آزاردهنده برای کودک، نوجوان، بزرگسال و حتی برای اطرافیان، والدین، معلمان و همسران می باشد. دلیل علمی بروز این اختلال در ماده هورمونی به نام آذرنالین یا دفامین به میزان کمتر از حد افراد نرمال در قسمت جلویی مغز( فرانتال) می باشد. که مهمترین علل این ناهماهنگی در هورمون آدرنالین عمدتا عبارت اند از: وراثت - اختلال مغزی و عصبی و روانشناختی - مصرف موادی مانند کوکایین.
بیش فعالی علائم مختلفی دارد که در هر فرد ممکن است به میزانی از این نشانه ها بروز نماید. زمانیکه این نشانه ها منجر به آسیب رساندن رابطه اجتماعی فرد و یا نقص در عملکرد شودباید به فکر درمان جدی این اختلال بود. اختلال بیش فعالی از عدم به تکامل رسیدن سیستم عصبی در کودکی آغاز شده و گاهی آثار مخرب آن تا سن بزرگسالی نیز با فرد همراه است.
اختلال بیش فعالی به سه دسته تقسیم می شود و هر سه دسته با استفاده از روش های دارویی و بدون دارو کنترل و درمان می شوند.
فرد با هر اتفاق کوچکی توانایی خود را در انجام یک کار از دست میدهد و قادر به اتمام آن نیست نباشد. معمولا نمی توانند طبق برنامه ای از قبل تعیین شده کارهای خود را انجام دهند و قوانین از هر جنسی که باشد باعث آزار آنها خواهد شد.
کودک در جای خود بسیار تکان خورده و قادر به صاف نشستن نیست. اغلب بسیار زیاد حرف می زنند. توانایی زیاد در صف ماندن ندارند . تحمل ندارند تا اتمام حرف دیگران منتظر بمانند. معمولاً به دلیل شیطنت زیاد دچار زخم و جراحت و کبودی روی اندام خود هستند.
تمامی علائم هر دو نوع بیش فعالی دسته اول و دسته دوم را باهم بروز می دهند.
کودکان دارای بیش فعالی در شرایط ناگهانی واکنش هایی را از خود نشان خواهند داد که در واقع بدون فکر و خطرناک هستند.اختلال بیش فعالی غالبا درسنین کودکی با غلائم و نشانه هایی قابل تشخیص بوده و درمان به موقع کمک شایانی به روند پیشرفت و بهبودی خواهد کرد. در صورت عدم درمان ADHD به موقع این اختلال آثار آن باقی مانده و به اشکال دیگری در بزرگسالی نمود می کند.توصیه می گردد برای در صورت مشاده هر یک از علائم زیر جهت ارزیابی، تشخیص و درمان تخصصی بیش فعالی به کلینیک جامع سلامت روان رشد مراجعه گردد زیرا تشخیص و درمان به موقع آن مهم است:
روش های درمان اختلال بی فعالی گسترده بود و بنا بر ارزیابی شدت و میزان و سن مراجعه کننده و تشخیص متخصصان معمولا یک یا چند روش همزمان برای درمان پیشنهاد می گردد.
داروهایی که روان پزشکان برای درمان بیش فعالی تجویز می کنند معمولا آرام بخش های بسیار قوی بوده و اعتیاد آور هستند،عوارض بسیاری داشته، تا آخر عمر می بایست مصرف گردیده و تنها برای کنترل بیمار اند. مصرف دارو برای بیش فعالی ( کنترل ) باید بطور منظم توسط متخصص کنترل و بررسی گردد در هر جلسه متخصص روانپزشک باید کودک و یا فرد بزرگسال را ببیند و با توجه به میزان تاثیر دارو و واکنش بدن فرد به آن دارو و عوارض جنبی آن، دارویی با دور مناسب تجویز کند. چنانچه این کنترل بدرستی صورت نگیرد، تاثیر آن کاهش می یابد و ممکن است مشکلاتی را بوجود آورد. حتی والدینی که برای درمان بیش فعالی کودک خود روش دارویی را انتخاب نموده است و یا تصمیم دارند که کنترل ADHD با دارو را شروع کنند با مراجعه دپارتمان کودک و نوجوان و هدایت به روانپزشک متخصص بیش فعالی در کلینیک تخصصی روان رشد تصمیم خود را اعلام داشته و روند درمانی را آغاز می نمایند. همچنین در صورت تغییر روش به روش های بدون دارو با در میان گذاشتن موضوع می توانند برنامه هایی برای کم کردن و سپس توقف کامل مصرف داروگرفته و سایر روش های درمان بیش فعالی را تحت نظارت برترین متخصصین نوروفیدبک و لورتا شروع کنند.
امروزه برای درمان بیش فعالی روش های درمانی بدون دارو و تکنیک های مدرن در سراسر دنیا بکار برده می شود.
در حال حاضر بسیاری از متخصصان برای درمان بیش فعالی کودک و بیش فعالی بزرگسالان از روش های شناخت درمانی استفاده می نمایند. رفتار درمانی یکی از حوزه های درمانی است که بطور تخصصی توسط تیمی از متخصصان در کلینیک تخصصی روان رشد بدان پرداخته شده است.این روش می تواند علائم فرد مبتلا به اختلال بیش فعالی یا ADHD را کاهش داده و به او کمک کند تا احساس بهتری داشته باشند. این روش در بهبود ذهن و تمرکز و کاهش رفتار تکانشی بسیار خوب عمل کرده و همچنین به افراد دارای مشکلات بهداشت روان مانند افسردگی یا اضطراب کمک شایانی نموده است. وقتی این روش با داروهای ADHD همراه شود، معمولاً بهترین نتیجه را دارد.
این روش بر شناسایی و تغییر افکار آنها برای تغییر رفتارشان متمرکز بوده و این روش شخصی به عنوان درمان گر کنار درمانجو حاضر شده و با صحبت کردن در خصوص اختلال بیش فعالی و تاثیری که بر زندگی شخص گذاشته سعی در تغییر نحوه ی تفکر درمانجو می نماید. همچنین پس از بررسی ویژگی های اختلال بیش فعالی ، روش هایی برای کم کردن تاثیرات این اختلال ارائه می دهد.
به عنوان بخشی از رفتار درمانی گروهی، والدین در یک کلاس به نام گروه درمانی بیش فعالی شرکت کرده تا آموزش های لازم جهت تغییرات سبک زندگی که خود فرد مبتلا و یا به کودک در مدیریت علائم ADHD کمک کنند. این کار می تواند به بهبود رفتار کودک و تقویت رابطه شما با او نیز کمک کند.
امروزه برای درمان اختلال بیش فعالی در اروپا و آمریکا روش های دارویی منسوخ شده است و روش ها و تکتیک های جدید درمان ADHD شامل نوروفیدبک و لورتا فیدبک است. مزیت های استفاده از این روش برای درمان ADHD نسبت به سایر روش ها بسیار زیاد بوده و قابل شمارش نبوده و به جرات میتوان گفت بهترین روش درمان اختلال بیش فعالی می باشد. این روش علاوه بر اینکه عوارض جانبی نداشته و نیاز به مصرف دارو ندارد، طول درمان کوتاهی داشته و تاثیر دائمی دارد همچنین امکان درمان چندین اختلال بطور همزمان را مهیا می کند. یکی از بهترین و مجهز ترین کلینیک هایی که تحت نظارت برترین متخصصان حوزه علوم اعصابی فعالیت می نمایند کلینیک روان رشد تهران می باشد.
موسیقی درمانی، تکنولوژی کمکی (AT)، رژیم غذایی سالم، مکمل ها، مراقبت های کایروپراکتیک نیز از جمله سایر روش های موثر در درمان بیش فعالی می باشند. رعایت این چند فاکتور نیز می تواند در بهبود برقرار کردن ارتباط اجتماعی شما یا کودکتان بسیار موثر باشد و تا حد زیادی استرس و افسردگی را در شما کاهش دهد.
یکی از بهترین و مجهز ترین کلینیک هایی که تحت نظارت برترین متخصصان حوزه علوم اعصابی و با همکاری تیمی از بهترین روانپزشکان و متخصصان حوزه تشخیص و درمان بیش فعالی فعالیت می نمایند کلینیک روان رشد تهران می باشد. که با در اختیار داشتن جدیدترین و به روز ترین متد و دستگاه ها با استفاده از تکنولوژی روز دنیا اقدام به درمان اختلال بیش فعالی و نقص توجه و تمرکز می نماید.
یکی از مهمترین اختلالات دوران کودکی (اغلب وراثتی 70% ) بیش فعالی یا اختلال نقص توجه و تمرکز است. این اختلال گاهی باعث می شود کودک زندگی عادی نداشته و با مشکلات عدیده ای چه در کودکی و چه در سنین بالاتر مواجه گردد. بهمین خاطر توصیه می گردد به محض تشخیص و تردید در وجود علائم بیش فعالی در هر سنی، نسبت به درمان آن اقدام شود. مصرف دارو موجب کنترل بیش فعالی می شود، نه درمان و خوشبختانه را هها و روش های درمان اختلال بیش فعالی بدون دارو با تاثیر دائم با مراجعه به کلینیک تخصصی روان رشد امکان پذیر می باشد.
اشتراک گذاری در :
نظرات و دیدگاه ها
خدمات پیشنهادی روان رشد
۱۴۰۲/۰۲/۱۷
۱۴۰۲/۰۳/۲۰
ثبت درخواست مشاوره