اختلال خواب کودکان
ADHD | بیش فعالی و نقص توجه
مشاوره کودک
افسردگی کودک
پرخاشگری کودک
مشاوره نوجوان
مشاوره اوتیسم
مشاوره لجبازی کودک
مشاوره اضطراب کودک
مشاوره اعتیاد بازی کامپیوتری
مشاوره نافرمانی کودک
مشاوره تربیت کودک
مشاوره اختلال یادگیری
نقشه مغزی
بیوفیدبک
مشاوره خارج از کشور
مشاوره با چت
مشاوره در تلگرام
مشاوره در واتساپ
مشاوره تلفنی
مشاوره در روبیکا
اختلال خواب در بزرگسالان
مشاوره افسردگی
مشاوره فوبیا و ترس
مشاوره اضطراب
مشاوره دو قطبی
مشاوره وسواس فکری
مشاوره پانیک
مشاوره اعتماد به نفس
مشاوره اعتیاد
مشاوره جنسی
مشاوره ازدواج
مشاوره طلاق
مشاوره خیانت
مشاوره ازدواج مجدد
مشاوره عاطفی
بازی درمانی
هنر درمانی
کاردرمانی
گفتار درمانی
دارو درمانی
روان درمانی
روان پزشکی کودک
روانپزشکی نوجوان
ثبت نام / ورود
021 77736200
شماره تماس جهت نوبت دهی
خدمات روان رشد
دسته بندی: مشاوره فردی
به طور علمی، اعتماد به نفس احساس اطمینان و باور به تواناییهای خود در انجام امور مختلف، همراه با اتکا به نفس و عزت نفس بالا است. فردی که اعتماد به نفس بالایی دارد، به خود و تواناییهایش باور دارد، توانمندیهایش را میشناسد و از آنها در جهت رسیدن به اهدافش استفاده میکند. داشتن سطح سالمی از اعتماد به نفس میتواند به شما برای رشد و بهبود کمک بسیار زیادی کند و کمک میکند تا در زندگی کاری شخصی و کاری خود موفق تر باشید. با توجه به اهمیت این موضوع، خوب است که برای افزایش آن تلاش کنید. در این صورت برای اینکار باید از یک فرد متخصص راهنمایی بگیرید تا در این مسیر در کنار شما باشد. مشاوره اعتماد به نفس بهترین انتخاب برای افرادی است که میخواهند سطح اعتماد بنفس خود را افزایش دهند.
با اعتماد به نفس، شما از چالشها استقبال میکنید و از شکستها درس میگیرید. این احساس به شما کمک میکند تا اهداف خود را تعیین کنید و برای رسیدن به آنها تلاش کنید و در شغل، تحصیل و سایر زمینههای زندگی نیز به موفقیت برسید. اگر به دنبال افزایش اعتماد به نفس خود هستید، تیم ما در کلینیک روانشناسی روان رشد در کنار شما هستیم و برای بهبود و رشد شما تلاش میکنیم. ما با استفاده از روشهای علمی و تخصصی، به شما کمک میکنیم تا اعتماد به نفس خود را افزایش داده و به اهداف خود برسید.
گاهی اوقات، در اثر تجارب ناخوشایند، مقایسه خود با دیگران، یا باورهای غلط، اعتماد به نفس ما خدشهدار میشود. در این شرایط، مشاوره با یک متخصص روانشناس میتواند راهگشای مسیر پیشرفت و ارتقای اعتماد به نفس باشد. مشاوره اعتماد به نفس، فرآیندی است که طی آن با کمک یک متخصص روانشناس، به ریشههای کمبود اعتماد به نفس خود پی میبرید و با استفاده از راهکارهای مختلف درمان کمبود اعتماد به نفس، گام به گام به سمت ارتقای اعتماد به نفستان حرکت میکنید.
اگر در موقعیتهای اجتماعی مضطرب میشوید، از ابراز نظرات خود در جمع هراس دارید، به تواناییهای خود ایمان ندارید، در انجام کارهایتان تردید دارید و عزت نفس پایینی دارید، خوب است از مشاوره برای بالا بردن اعتماد به نفس استفاده کنید و در جهت بالا بردن آن تلاش کنید. جلسات مشاوره برای درمان اعتماد به نفس پایین در بزرگسالان و کودکان میتوانند خیلی مفید باشند.
در جلسات مشاوره، روانشناس با شما صحبت میکند تا ریشههای کمبود اعتماد به نفستان را شناسایی کند. سپس با توجه به شرایط و نیازهای شما، برنامهای را برای ارتقای اعتماد به نفستان طراحی میکند. این برنامه ممکن است شامل موارد بسیاری مانند مهارتهای جراتورزی، تمرینهای ذهنآگاهی و یا حتی ایجاد تصویر ذهنی مثبت از خود باشد. پس اگر احساس میکنید که سطح اعتماد به خود در شما پایین است، یکی از راه های تقویت اعتماد به نفس که میتواند بسیار موثر و مفید باشد، استفاده از خدمات مشاوره روانشناسی است.
نشانههای کمبود اعتماد به نفس، زنگ خطری هستند که باید به سرعت آن ها را شناسایی کرده و برای درمان آن ها تلاش کنیم. با شناخت این علائم، میتوانیم گامی در جهت بهبود و ارتقای اعتماد به نفس خود برداریم. در ادامه، برخی از این نشانه ها را بررسی میکنیم.
ترس از صحبت در جمع غالبا با کمبود اعتماد به نفس ارتباط تنگاتنگی دارد. فردی که اعتماد به نفس پایینی دارد، ممکن است از قضاوت شدن توسط دیگران در حین صحبت کردن در جمع بترسد. همچنین، ممکن است به تواناییهای خود در ارائه مطالب به طور موثر ایمان نداشته باشد و ترجیح به سکوت داشته باشد. اما باید دقت کنید که به سرعت نتیجه گیری نکنید و اگر در جمع ها سکوت می کنید، فکر نکنید که کمبود اعتماد به نفس دارید. ممکن است این سکوت، دلایل دیگری داشته باشد. تشخیص نهایی را باید به یک فرد متخصص بسپارید و سپس برای درمان عدم اعتماد به نفس تلاش کنید.
یکی دیگر از نشانه هایی که ممکن است با ارتباطی با کمبود این ویژگی در شما داشته باشد، مقایسه است. تمرکز بر نقاط قوت دیگران و مقایسه مداوم خود با آنها، اعتماد به نفس شما را تضعیف میکند. اگر دائما این کار را انجام میدهید، خوب است در این مورد با تراپیست خود مشورت کنید و در این باره با او صحبت کنید و از راه های بالا بردن اعتماد به نفس برای این مورد استفاده کنید. به جای مقایسه، بر نقاط قوت خود تمرکز کنید و به خاطر داشته باشید که هر انسانی منحصر به فرد است.
وابستگی به نظر و تایید دیگران نیز یکی دیگر از نشانه های عدم اعتماد به نفس شما در تصمیمگیری و قضاوت است. فردی که در این دام گرفتار شده است، برای احساس ارزشمندی و رضایت از خود، به طور مداوم به دنبال تایید و تحسین دیگران است. اگر احساس میکنید که نیازمند تایید مداوم هستید، از خدمات مشاوره اعتماد به نفس استفاده کنید و با یک روانشناس متخصص در این زمینه گفتگو کنید. مشاور اعتماد به نفس در مرحله اول بررسی میکند که آیا این ویژگی واقعا به دلیل کمبود اعتماد به نفس در شما به وجود آمده و یا دلیلی ریشه ای دارد و سپس در مرحله بعد می توانید برای درمان آن تلاش کنید.
دقت کنید که این موارد تنها برخی از نشانه های بارز این ویژگی در شما هستند اما باید دقت کنید که ممکن است علائم آن برای هر کسی متفاوت باشد و یا شدت آن در هر شخصی متفاوت باشد. برای تشخیص نهایی درباره اینکه واقعا کمبود این ویژگی را دارید، باید به یک پزشک متخصص در این زمینه مراجعه کنید و با دریافت راهنمایی تخصصی از او، در این زمینه نیز پیشرفت کنید.
اشتراک گذاری در :
مشاوران مربوط به مقاله
دکتر فرزاد آصفی فر
رزرو کنید
دکتر فاطمه شمس
دکتر فاطمه کریمی اصفهانی
زهرا کرمی
نظرات و دیدگاه ها
خدمات پیشنهادی روان رشد
۱۴۰۲/۰۲/۱۸
۱۴۰۲/۱۰/۲۵
۱۴۰۲/۱۱/۲۵
۱۴۰۲/۱۱/۲۶
۱۴۰۲/۱۱/۲۹
ثبت درخواست مشاوره