ارسال نقاشی از شما، تحلیل و رواشناسی از ما

مشاوران روان رشد

دکتر محبوبه امیدی نژاد

دکتر محبوبه امیدی نژاد

  • تخصص : دکتری روانشناسی تربیتی

  • مدارک تحصیلی : دکتری روانشناسی تربیتی

دکتر محبوبه امیدی نژاد: استاد دانشگاه و دکتری روانشناسی تربیتی

  • روان درمانی
  • مشاوره خانواده و خانواده درمانی
  • مشاوره و آموزش والدین
  • شماره عضویت سازمان نظام روانشناسی: ۱۴۵۹۱
  • شماره پروانه سازمان نظام روانشناسی ۵۹۹۴

خانم دکتر محبوبه امیدی نژاد، روانشناسی برجسته و نام آشنا است که با سال‌ها تجربه درخشان در زمینه ارائه خدمات روانشناسی به افراد و خانواده‌ها، به عنوان منبعی قابل اعتماد و حامی دلسوز در مسیر ارتقای سلامت روان شناخته می‌شود. ایشان با کسب دکتری روانشناسی تربیتی و عضویت در سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران، تعهد خود را به ارائه خدمات تخصصی و مبتنی بر دانش روز به مراجعین خود نشان داده‌اند.

دکتر محبوبه امیدی نژاد با رویکردی علمی و تخصصی و با استفاده از جدیدترین متدهای روانشناسی به مراجعین خود در حل مشکلات و ارتقای سلامت روانشان کمک می‌کنند و مراجعین خود را در مسیر بهبودی یاری می‌رسانند. برای استفاده از خدمات ایشان، همین الان به سایت روان رشد مراجعه کنید و نوبت خود را به سادگی رزرو کنید.

با دکتر محبوبه امیدی نژاد، متخصص روان درمانی آشنا شدید. ایشان با بیش از چند سال سابقه کار در زمینه روانشناسی، به مراجعین بسیاری در حل مشکلاتشان کمک کرده اند. شما می توانید در پروفایل دکتر محبوبه امیدی نژاد با سوابق و تجربیات ایشان بیشتر آشنا شوید، نظرات مراجعین ایشان را مطالعه کنید و در صورت تمایل نوبت حضوری یا آنلاین رزرو کنید. چنانچه تجربه مشاوره با دکتر محبوبه امیدی نژاد را داشتید لطفا نظرات خود را برای مراجعین بعدی ثبت نمایید.

رزرو نوبت از دکتر محبوبه امیدی نژاد

تخصص:

پیش از ازدواج، زوج درمانی، فرزندپروری کودک و نوجوان

بیوگرافی مشاور:

خانم دکتر محبوبه امیدی نژاد فارغ التحصیل دکتری تخصصی روانشناسی دارای مجوز فعالیت از سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران با شماره پروانه۵۹۹۴ میباشند و با بیش از ۱۰ سال تجربه به عنوان درمانگر، پژوهشگر و مدرس دانشگاه دارای مقالات علمی-پژوهشی متعددی در این حوزه هستند. ایشان از سال ۱۳۹۴ در کلینیک دانشگاه شهید بهشتی تهران با سمت روانشناس در زمینه های ارائه مشاوره زوجین، پیش از ازدواج، فرزندپروری کودک و نوجوان سابقه فعالیت دارند و کارگاه های بسیاری در این خصوص برگزار نموده اند. همچنین ایشان در زمینه مشاوره صنعتی و سازمانی با بانک های دولتی، موسسات خصوصی، وزارتخانه ها، شرکت های فعال در حوزه حمل و نقل، مخابرات و نیروگاهی به عنوان روانشناس و مشاور همکاری داشته اند.

میزان سابقه کاری:

بیش از ۱۰ سال

دستاورد و موفقیت های:

۸ سال در کلینیک دانشگاه شهیدبهشتی به عنوان روانشناس مشغول به کار بوده است و نتایج مثبتی از مراجعان خود دریافت کرده. مقالات علمی و پژوهشی متعددی در حیطه کودکان انجام شده و به چاپ رسیده است. با بانک ها و شرکت های دولتی و خصوصی مانند تجارت، کارآفرین، صنعت و معدن، پاسارگاد، پست بانک،همراه اول، نیروگاه شهیدرجایی و ..... به عنوان روانشناس همکاری داشته است. علاوه بر این، به عنوان یک روانشناس در آموزش عمومی و آگاهی‌بخشی به مردم نیز فعال بوده است. با برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای والدین و جوانان، توانسته به افزایش آگاهی در مورد موضوعاتی چون مهارت‌های ارتباطی، مدیریت استرس، و ارتقاء سلامت روان کمک کند. این کارگاه‌ها تأثیر چشمگیری در افزایش دانش عمومی مردم و پیشگیری از مشکلات روانی داشت.

مقالات و کتاب های مشاور:

*مقاله علمی-پژوهشی دانشکده پزشکی تاثیر مداخله نوروفیدبک بر میزان توجه و تمرکز،مشکلات رفتاری و سازگاری هیجانی اجتماعی کودکان دارای اختلال نارسایی توجه/فزون جنبشی۶ تا ۱۲ سال، دوره۶۲ سال۱۳۹۸ *مقاله علمی-پژوهشی مطالعات ناتوانی تاثیر مداخله آموزش مدیریت رفتاری والدین(PMT بر پایه رویکرد ارزیابی رفتار کارکردیFBA) ، بر میزان توجه و تمرکز، مشکلات رفتاری، سازگاری هیجانی اجتماعی کودکان دارای اختلال نارسایی توجه/ فزون‌کنشی ۶تا ۱۲ سال شماره۱۰ سال۹۹ *مقاله علمی-پژوهشی دانشکده پزشکی مقایسه مداخله های آموزش مدیریت رفتاری والدین، نوروفيدبك و دارودرمانی بر میزان توجه و تمرکز، مشکلات رفتاری و سازگاری هیجانی- اجتماعی کودکان دارای اختلال نقص توجه/ بيش فعالي۶ تا۱۲ سال در شهر تهران *کنفرانس علوم رفتاری و مطالعات اجتماعی: بررسي رابطه كمال گرايي(انطباقي وغيرانطباقي) وسطح تحصيلات مادران باميزان سازگاري هيجاني اجتماعي كودكان دختر و پسر (3-6) سال پيش از دبستان شهر تهران وكرج (چاپ در مجموعه مقالات).محبوبه امیدی نژاد

نظرات برخی از مشتریان قبلی:

بیش از دو سال که مراجع دکتر امیدی نژاد هستم، تغییرات در زندگی شخصی، خانوادگی و کاری من بسیار محسوس است. راهکارهاشون اجرایی و کاملا اثربخش است. در جلسات مشاوره وقت شمار تلف نمیکنند.تو کارشون تسلط دارند. بی نهایت از ایشون سپاسگزارم. سلام و وقت بخیر من بطور اتفاقی با پیج دکتر امیدی نژاد عزیز در اینستاگرام آشنا شدم. قبلا هیچ اعتقادی به مشاوره درمانی نداشتم تا اینکه در بدترین شرایط زندگیم قرار گرفتم، تصمیم گرفتم با خانم دکتر تماس بگیرم. و خوشبختانه از تصمیمم راضی هستم و کماکان به خانم دکتر رجوع میکنم. باسواد و کاربلد، خوش اخلاق، دلسوز، صدای لطیف و آرامش بخشی دارند، اینها از ویژگی های بارز ایشون هست.

چالش های اکثر مراجعین

۱: با فردی به تازگی آشنا شدم شرایط مطلوبی دارد ولی علاقه ایی به ایشون ندارم آیا ازدواج با این فرد به صلاح است؟ خیر، علاقه و اعتماد دو پایه اصلی در زندگی مشترک است، اگر علاقه در فرد شکل نگیرد ادامه رابطه در آینده پر فراز و نشیب میشود. ۲- آیا گذشته زندگیم به فردی که تازه آشنا شدم بگم؟ گذشته ایی که به حال و آینده رابطه ربط پیدا میکند حتما باید گفت، اما اگر گذشته ایی بوده که به شرایط حال و آینده مرتبط نیست نباید در موردش صحبت کرد. ۳- با فردی آشنا شدم که بسیار به خانوادش وابسته هست چکار کنم؟ برای تشکیل زندگی مشترک ارضای حس تعلق یکی از نیازهای اساسی بوده قبل از اینکه فرد بند ناف خود را از خانواده جدا نکرده در مورد ادامه رابطه تجدید نظر کنید و از یک متخصص کمک بگیرید. ۴-چه مدت آشنایی برای ازدواج کردن توصیه میشود؟۶ الی ۸ ماه

پیشنهادات کلیدی مشاور

۱- افکار شما روی احساسات شما تاثیر گذار هستند و هر دو بر رفتار شما اثرگذار است، پس مراقب حرف هایی که از درون به خود میزنید باشید. ۲- برای داشتن سلامت روان به ۵ نیاز خود اهمیت دهید(بقا و امنیت، تفریح، آزادی، قدرت، عشق و تعلق) ۳-برای رهایی از افکار منفی که در لحظه راهکاری برایش ندارید یکی از راهکارهای تاثیر گذار این است که هر روز یک زمان ۲۰ دقیقه ایی برای خود انتخاب کنید(مثلا ۱۹تا ۱۹:۲۰) این تایم قبل از خواب شبانه نباشد و در طی ساعات دیگر هر فکر منفی که داشتید به خودتان بگویید راس ساعت ۱۹ بهت فکر میکنم. و پراکندگی افکار را به این ساعت تعیین شده موکول کنید. اگر در تایم مشخص شده فراموش کردید، در ترافیک بودید و نتوانستید از این تایم استفاده کنید لطفا تایم تمدید نکنید به فردا ساعت ۱۹ موکول کنید. خاصیت این تکنیک این است که اگر فکر منفی مثلا ساعت ۱۰ صبح به سراغ شما امد و شما به خودتان گفتید که راس ساعت ۱۹ بهت فکر میکنم تجربه نشان داده که راس ساعت ۱۹ شما تمایلی به فکر کردن در مورد اون موضوع ندارید و این تمایل ساعت ۱۰ صبح بوده. به مرور افکار وسواسی و منفی کاهش پیدا میکند.

نظرات و دیدگاه ها